Fotoinfo
Fotoinfo opastaa, kouluttaa, kuvaa ja kirjoittaa

Tuoretta palautetta koulutuksesta

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston verkkokurssi

"Vielä kiitos kurssista. Opin hurjan paljon uutta. Pekan kannustava tapa opettaa ja ohjeistaa on ylivertaista. Joten jos keväällä tai joskus on tulossa jatkoa, olen mukana jos suinkin mahdollista."

Digikamerakoulu Tampereen aikuiskoulutuskeskukselle

"Kiitos inspiroivasta ja hyväntuulisesta luennostasi. Sait valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn kuulostamaan hyvin helpolta :)"

Kameran kanssa luontoon -kurssi Nuuksion Haltiassa

"Mitä kohteliaimmat kiitokset upeasta kuvauspäivästä 10.8. Lähetän muutaman tiedoston positiivisena palautteena."

Parempia henkilö- ja tilannekuvia -esitelmä Helsingin messukeskuksessa

"Pekalla on kaksi tärkeää ominaisuutta. Hän on innostava ja asiantunteva!"

Street Art Photography -työpaja Metropolia-ammattikorkeakoulussa

"Kiitos vielä opettajuudesta täällä, olemme olleet hyvin tyytyväisiä.Tällaisen työpajan pitäisimme mieluusti ohjelmistossa jatkossakin."

Iltapäiväkurssi blogien pitäjille

"Pieni irtiotto arjesta tuli torstaina Helsinkiin matkaamisen merkeissä.Tällä kertaa tuotekuvauskoulutusta. Kouluttajana jälleen huikea Pekka Punkari ja seurana mukava joukko bloggareita. Päässä vilisee vinkit ja niksit, uusien temppujen opettelu ja uuden omaksuminen. Voi kun vain voisi osata!"

Aikakauslehtien liiton / Parempia kuvia omalla kameralla -kurssi

"Kuten odottaa saattoi, palaute oli jälleen erinomainen: 4,4. Kiitosta tuli erityisesti tiiviistä ja käytännönläheisestä opetuksesta."

Digijärkkärikoulu 1 ja 2 Savonlinnassa

"Kiitos vielä erinomaisesta koulutustilaisuudesta!"

Kuvausretki Hämeen luontokesksessa

"Kiitos hienosta kurssista, olen saanut vain positiivista palautetta."

Valokuvauskurssi Saint Gobain -yrityksessä

"Kiitos vielä vierailustasi. Täällä on jo osa porukasta lähetellyt tiistaina otettuja kuvia sähköpostilla muiden nähtäväksi, eli kiinnostusta asiaa on ollut."

 

--

"Olet asian osaaja ja innostava luennoitsija. Havainnolliset kuvaesimerkit pitivät osallistujat tiiviisti penkissä ja kannustavat varmasti uusiin rohkeisiin kokeiluihin."

Digikamera tutuksi -kurssi Metropolian henkilökunnalle

"Väki oli haltioissaan eilisestä Kamera tutuksi -koulutuksesta. Oheisena palautteita: Arvosana 10 (5 kpl), 9 (6 kpl), 8 (2 kpl). Sopisiko sinulle toinen samanlainen koulutus maaliskuussa?"

Kaikki irti digipokkarista / Aikakauslehtien toimittajat / SAL

"Kiitokset eilisestä digipokkarikoulutuksesta! Se oli todella hyödyllinen ja teki tehtävänsä. Antoi rohkeutta kääntää kameran asetukset automaatista manual-asentoon. Harvasta kolmen tunnin koulutuksesta saa noin paljon irti."

Digikuvauskurssi Schneider Electric Oy

"Kiitos vaan, kun pääsit luennoimaan meille. Digivalokuvauskurssi sai paljon kiitosta. On tullut paljon pyyntöjä jatkokurssista ensi vuoden puolelle."

Digijärkkärikurssi aikakauslehtien toimittajille / Aikakausmedia

Vielä monet kiitokset erinomaisesta kurssista! Palautteesi 4,4 (max siis 5,0) on huippuluokkaa. Tässä muutama avovastaus kysymykseen, mistä tietoiskussa pidettiin:

"Pidin siitä, että Punkarin esitys oli yksinkertainen ja selkeä jolloin tällainen ei-ammattilainenkin pysyi kärryillä. Ja sekin oli mukava plussa, että omaan kameraan sai perusasetukset kuntoon."

"Erinomainen pienoiskurssi! Tämä oli just sitä mitä olen jo (liian) kauan tarvinnut. Tässä uskalsi kysyä ja sai vastauksia myös "tyhmiin" mutta tärkeisiin kysymyksiin. Hienoa että Punkari vielä jaksoi katsoa kaikkien halukkaitten osallistujien kamerat esityksen jälkeen."

"Siitä että kamerat säädettiin oikein ja sai tarkkoja kuvausohjeita, koska itse on ammattilainen ja kokenut varmaan monta asiaa kantapään kautta. Helpottaa omaa kuvaamista. Ei liian pitkä aika, pääsi hyvin töistä irrottautumaan."

Kuvauskurssi Koneviesti-lehden avustajille

"Kiitoksia todella paljon, Kaverit olivat tyytyväsiä ja palaute hyvää."

Digijärkkärikoulu Suomalaisen Klubin digi- ja luontokuvausillassa

"Lämpimät kiitokset kaikkien eilisillan "oppilaittesi" puolesta kerta kaikkiaan erinomaisesta koulutuksesta ja opastuksesta. Positiivista palautetta on minulle ehtinyt tulla sähköpostillakin jo kuluvan aamun aikana. Digikamera on mielenkiintoinen työkalu. Kun siihen tarttuu, moni jää kiinni."

Digifotokoulu Nova-akatemissa

"Kiitokset Sinulle loistavasta aloittelijan opastuksesta valokuvauksen saloihin. Nälkä kasvaa syödessä ja tähän voi kyllä jäädä koukkuun. Ei huonompi juttu ollenkaan."

Digijärjestelmäkurssi ihotautilääkäreille

"Kiitos viime lauantain koulutuksesta, liuta innokkaita kuvaajia saatiin aikaiseksi!" Onnistuuko sinun kirjojen tilaus kauttasi?"

Digifotokoulu Työterveyslaitoksen henkilökunnalle

"Kiitos taas kurssista! Kurssi sai taas erittäin mainiota palautetta!"

ABCDigikuvaus graafikoille

"Kiitos kurssista, ihmiset kehuivat kovin sitä jälkikäteen! Minun mielestäni voisimme pitää jatkokurssin."

Digikuvauskurssi Metropolian henkilökunnalle

"Kouluttaja osasi asiansa erinomaisesti. Parasta selkeys, konkreettisuus, hyvät visuaaliset esimerkit ja keskustelevuus."

Digifotokoulu-etäkurssi, KVS / Etäopisto.fi

"Nyt tama kurssi on kai sitten kayty kun kaikki tehtavat ovat tulleet palautetuksi. Voin sanoa, etta olen oppinut kurssin aikana monia uusia asioita ja saanut vastauksia kysymyksiini."

AEL / useita 1-2 päivän kursseja tiedottajille, toimittajille, multimediaopiskelijoille sekä painopinnan valmistajille yli 15 vuoden ajan

"Iso-järjestelmän mukainen palaute poikkeuksetta kiitettävää."

Ajankohtaista

Seuraa Fotoinfon kuulumisia ja ajankohtaisia tapahtumia Facebookissa.

Tutustu myös Pekka Punkarin kuvausoppaisiin, jotka löydät Docendon verkkokaupasta.


FacebookFacebook

LinkedInLinkedIn

DocendoDocendo

Suomen AmmattiluontokuvaajatLuontokuva

Pekan Zoomaa-blogi

Suomen selkein kuvausopas